Ja pamjet e para dhe titulli i filmit të ri “Fast & Furious” Ka shumë mënyra që Dom dhe ekuipazhi i tij të jenë edhe të shpejtë edhe të furishëm.

Filmi fillimisht u pagëzua me titullin “The Fast and the Furious”.

Më pas Fast 2 Furious, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five, Fast & Furious 6, and Furious 7. Por çfarë ndodh kur realizon një film të 8-të, i cili është ka shumë “shpejtësi” për ta përfshirë fjalën “fast” në titull? E zëvendësojmë me diçka më dramatike.

Vetëm disa ditë para se të publikohet traileri zyrtar, është zyrtarizuar titulli që do të mbajë filmi, edhe ai është “The Fate of the Furious”. Bashkë me titullin është publikuar edhe një pjesë e shkurtër e trailerit që pritet të lançohet të dielën, dhe mesa duket do të jetë me të vërtetë diçka “ e çmendur”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here