Ja me kë është takuar Jonida MaliqiAto janë dy nga këngëtaret më të njohura të vendit tonë.

Por gjatë ditës së sotme Jonida Maliqi dhe Eneda Tarifa janë takuar në të njëjtin kënd lojërash ku luajnë fëmijët e tyre.

Në rrjete sociale ato kanë hedhur foto në të cilat vogëlushët e tyre janë shfaqur duke puthur së bashku. Ndoshta dy këngëtaret mund të bëhen krushka?

Ato janë dy nga këngëtaret më të njohura të vendit tonë.  Por gjatë ditës së sotme Jonida Maliqi dhe Eneda Tarifa janë takuar në të njëjtin kënd lojërash ku luajnë fëmijët e tyre.Në rrjete sociale ato kanë hedhur foto në të cilat vogëlushët e tyre janë shfaqur duke puthur së bashku. Ndoshta dy këngëtaret mund të bëhen krushka?

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here