noraRobert Berisha dhe Nora Iatrefi përbëjnë çiftin më të popullarizuar të estradës. Lidhja e tyre e gjatë përherë ka qenë në foksu të medias rozë, shkruan “Kosovarja”.

Interesimi për atë se si janë, ku janë e çka po bëjnë, edhe më tej është i madh. Roberti e Nora së fundi janë mjaftë të angazhuar në mbrëmje e koncerte, kryesisht në Diasporë, shkruan “Kosovarja”.

Pavarësisht se me shumë punë, ata nuk harrojnë pa i falë njëri tjetrit edhe shumë dashuri. Roberti pëlqen ta puth Norën në ballë. /Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here