Ja foto e Afronës me fustan të bardhë Blero e Afrona u martuan.

Madje ai, ka postuar edhe një foto teksa e ka marrë Afronën me fustaqn të bardhë. “Në të mirë dhe në të keq” ka shkruar ai në foto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here