gfJen (Jennifer) Selter është 20 vjeçare dhe ka mbi një milion ndjekës në Instagram.

Shikojini fotot dhe mund ta kuptoni pse.

Kjo vajzë është bërë hit në Instagram, pasi ka vendosur fotografitë tek ushtron. Në shumë nga to nuk shihet fytyra e saj, por ja që ka 1.3 milion ndjekës, në mesin e të cilëve është edhe Rihanna.

  femii fur gr

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here