Pas ekspozimi të gjoksit Enca dhe paralajmërimit se do të vijnë me një bashkëpunim me Noizyn ajo shihet duke ia prekur “topat” Enca nga bashkëpunimi me Noizyn ka bërë disa fotografi ku njëra duket tepër e nxehtë. Siç shihet dora e Encës është mbi topat e Noizyt.Pas ekspozimi të gjoksit Enca dhe paralajmërimit se do të vijnë me një bashkëpunim me Noizyn ajo shihet duke ia prekur “topat”.

Enca nga bashkëpunimi me Noizyn ka bërë disa fotografi ku njëra duket tepër e nxehtë. Siç shihet dora e Encës është mbi topat e Noizyt.

Skandal

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here