Ja çfarë thotë Clooney për ndarjen e çiftit Pitt dhe JolieGeorge Clooney u fotografua nga një reporter i CNN në Asamblenë e Kombeve të Bashkuara teksa mbante veshur një kostum të zi.

Ai u pyet se çfarë mendon për ndarjen e qiftit Pitt dhe Jolie.

Ai u shokua kur dëgjoi dhe tha që nuk ishte i informuar për këtë ngjarje.

“Ndihem keq për çiftin dhe për familjen e tyre”, tha ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here