Ja çfarë shkruan për “bashkimin me Bleron” Teuta Krasniqi Teuta Krasniqi siç duket është nervozuar nga lajmi që ka bërë bum në mediat tona, se po bashkohet me këngëtarin Blero.

Ajo përmes një postimi në Instagram ka sqaruar edhe njëherë arsyen se pse do të shkoj në Disney Land bashkë me Bleron dhe Tarën.

Teuta ka ripërsëritur qëndrimet e saj për vizitën në Paris bashkë më ish burrin, Blero dhe vajzën e tyre Tara.

Ja çfarë shkruan për “bashkimin me Bleron” Teuta Krasniqi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here