Ja çfarë mendimi ka Milaim Zeka për femratGjatë intervistës #meShukin Milaim Zeka ka folur edhe për femrat.

Ai ka një mendim interesant derisa tregon edhe sa vajza i ka. Ndryshe, dihet tashmë që Milaim Zeka është i martuar dy herë, dy vajza i ka me gruan e parë dhe dy me të dytën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here