Ja çfarë kërkon Afrona prej BlerosE ka një dëshirë interesante. Afrona Dika ka postuar një fotografi në Instagram përmes të cilës ka shpreh dëshirën e saj ndaj Bleros, transmeton parrotlla.

Ajo i ka thënë Bleros se krejt çka do prej tij është që ata të udhëtojnë bashkë, të shkojnë në çdo vend, çdo qytet të bëjnë foto dhe të jenë të lumtur.

E se a do t’ia plotësoj këngëtari këtë dëshirë, mbesim të shohim.

Ja çfarë kërkon Afrona prej Bleros

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here