Që nga lidhja e saj Afërdita Dreshaj duket se po jeton ditët më të lumtura.Mirëpo gjestet romantike nga ana e tij, po e çojnë në ‘qiell’ Afërditën.

Këngëtarja në Instastory ka hedhur një fotografi ku shihet se Jakub po i jepte asaj një trëndafil dhe sipas fjalëve të saj, këtë gjë ai e bën çdo ditë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here