Ja çfarë çmimi merr Rihanna në MTVRihanna do e marrë çmimin për vepër jetësore nga kanali muzikor, Music Television (MTV) më 28 gusht.

Çmimi do i ndahet këngëtares me famë botërore gjatë ceremonicë së “Video Music Aëards” ka njoftuar televizioni muzikor mbrëmë.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë edhe këngëtarët, Kanye West, Madonna dhe Beyonce.

Çmimi që quhet “The Michael Jackons Video Vanguard” është nderimi më i madh që bëhet në idustrinë e realizimit të videove muzikore dhe reflekton ndikimin që e ka artisti që e merrë çmimin./REL/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here