Adele World Music Awards ka publikuar listën e albumeve më të shitur.Ashtu edhe siç dihet, albumi “25” i këngëtares tashmë shumë të njohur, Adele, është duke kryesuar globalisht për të pestën javë me radhë.

Në mesin e albumeve më të shituara janë edhe ai i Justin Bieber, One Direction dhe Elves Presleyt.

Vlen të theksohet se në top-dhjetëshe gjendet edhe albumi tjetër i këngëtares britanike, Adele, i titulluar 21.
Kujtojmë se kjo këngëtare albumet e saja i ka pagëzuar me emrin duke iu referuar moshës së saj momentale në kohën kur publikonte albumet.

Në vijim po ju paraqesim listën e plotë të dhjetë albumeve më të shitura, sipas World Music Awards:
1. Adele – 25 – 5.706.000 kopje
2. AKB 48 – 0 To 1 No Aida ~ Million Singles – 628.000 kopje
3. Justin Bieber – Purpose – 364.000 kopje
4. One Direction – Made In The A.M. – 209.000 kopje
5. Enya – Dark Sky Island – 148.000 kopje
6. Elvis Presley & Royal Philharmonic Orchestra – If I Can Dream – 94.000 kopje
7. Helene Fischer – Weihnachten – 77.000 kopje
8. Adele – 21 – 75.000 kopje
9. Kana Nishino – Secret Collection ~ Green – 65.000 kopje
10. Kana Nishino – Secret Collection ~ Red – 61.000 kopje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here