J. Lo plot stil në rrugët Los AngelesJennifer Lopez, nuk është çudi ta shohim gjithmonë në formë të mirë dhe plot shije, ajo mbetet një ikonë bukurie dhe klasi pavarsisht viteve që kalojnë.

E veshur thjeshtë dhe plot stil, ajo është fotografuar në rrugët e Los Angeles, ku kishte dalë për të bërë shopping në Hollywood-in Perindimor.

J. Lo plot stil në rrugët Los Angeles

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here