Thuajse të gjitha fytyrat e njohura kemi pasur rastin t’i shohim se si janë dukur me rastin e 14 Shkurtit, Ditën e të Dashuruarve, por jo edhe Jennifer Lopez.

Aktorja dhe këngëtarja e njohur me postimin e radhës në Instagram ka treguar se si është dukur për këtë ditë të veçantë.

Është trupi i saj i formësuar, ai i cili nuk do më shumë komente! 8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here