J.K Rowling tani është më e njohur se ShekspiriTitulli i saj si ‘mbretëresha e librave për fëmijë’ është i padiskutueshëm, por tani J.K. Rowling ka bërë të pa mendueshmen, ajo ka ulur William Sheksipirin nga froni i tij.

“Harry Potter dhe Fëmija i Mallkuar’, libri i fundit i serisë së librave të saj, është bërë libri më i shitur që nga koha kur ka dalë në shitje, duke bërë më shumë se 10 milionë euro për vetëm shtatë ditë.

Botimi ‘Penguin Classics’ i Shekspirit ‘Romeo dhe Xhulieta’ është i dyti në listë, duke shitur 127,726 kopje që nga viti 1998.

Shfaqja, e bashkë shkruar nga autori Edinburg dhe Jack Thorne, një skenarist anglez, merr historinë e Harry Potter-it 19 vjet pas largimit nga Shkolla Hogwarts e Magjisë dhe Magjistarëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here