“Refinery29” hapi një debat rreth ngjyrës natyrale të syve të Ivana Trump, debat i cili përqendrohet rreth pyetjes nëse 35-vjeçarja mban apo jo lente kontakti jeshile. Në foto të caktuara, sytë e saj duken të gjelbër, ndërsa në të tjera më kafe e ky duket të jetë rasti i saj magjik.

Revista “Esquire” ishte ndër të parat që publikoi dhe vuri re ndryshimin në nëntor të 2016-ës.

Si duket Ivana ngjyrën e syve e ndryshon në varësi të ngjyrës së veshjeve, kjo pasi në Konventën Kombëtare Republikane nxorën në pah ndryshimin në ngjyrën e syve brenda së njëjtës ditë.

Ivanka Trump (Photo by Ron Galella/WireImage)

NEW YORK CITY - JUNE 13:  Ivanka Trump attends 50th Birthday Party for Donald Trump on June 13, 1996 at Trump Tower in New York City. (Photo by Ron Galella/WireImage)

(Original Caption) Portrait of Ivanka Trump. (Photo by Stephane Cardinale/Sygma via Getty Images)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here