Ish-kunata flet sërish për Bleonën. Ja çfarë thotë kësaj here…Vera Bardha rikthehet edhe një herë që të flasë për ish-kunatën e saj, të famshmen këngëtare shqiptare, Bleona Qerretin. ajo përmes një statusi në Facebook, sqaron të gjithë komentuesit në rrjetet sociale, sepse ajo mban këtë qëndrim ndaj saj.

Ja çfarë shkruan ajo:

“Për të gjithë ata që mendojnë negativisht për Bleonën dhe për shënimet e mia në Facebook për të. Bleona ka qenë kunata ime, familja ime. E kam dashur atë atëherë dhe do të vazhdoj ta dua dhe mbështes atë edhe tani”.

Ish-kunata flet sërish për Bleonën. Ja çfarë thotë kësaj here…

“Ky është nderi dhe dinjiteti për një grua shqiptare, për t’i qëndruar pranë njerëzve që do, të jap zemrën e saj pa kushte për familjen dhe miqtë dhe për të qenë pranë tyre, kur ata kanë nevojë”.

“Një grua shqiptare nuk harxhon kohën, duke gjykuar situatat, por shpenzon kohën për t’i bërë të lumtur njerëzit përreth saj. Pjesa tjetër nuk më takon mua të gjykojë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here