Ish e dashura thotë se Shpat Kasapi është “gay”Vite me parë Shpat Kasapi kishte bërë publike lidhjen me Qendresa Dulaj, e cila më vonë e braktisi Shpatin, të cilën më vonë e kishte braktisur Shpati dhe pastaj kemi publikuar edhe arsyet.

Shpat Kasapi dhe Qendresa Dulaj ishin ndarë që një kohë, por siç duket Shpatit i mungon “dashuria e vjetër” dhe vazhdon t’i kërkojë Qendresës që të dalin përsëri, shkruan “Botapress”.

Tani në disa foto shihet Shpati, duke i shënuar Qendresës dhe duke i kërkuar që të shkruajë, por ajo ia kthen se nuk i intereson të ketë kontakt më me Shpatin, dhe e quan “rrenc” dhe “gay”.

Shpat Kasapi njihet si mashkull që pëlqehet nga shumë femra, por edhe ai refuzohet nga femrat, ose së paku Qendresa Dulaj është femra që po e refuzon

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here