Rokeri veteran, Chris Isaak, është nderuar si Artisti i Vitit nga një radio njujorkeze.

Krijuesi i hitit “Wicked Game” është nderuar në një mbrëmje të veçantë të martën dhe kështu ka ndjekur me sukses hapat e fituesve të mëhershëm, të gjithë ikona të muzikës.

“Unë nuk fitoj çmime… unë jam i ngazëllyer që e pranoj këtë çmim pasi shikoj te njerëzit që e kanë fituar atë më parë, njerëz si Los Lobos, Paul Simon, lista e njerëzve të cilët janë larg nivelit tim. Dhe tani mendoj se jam përmirësuar”, është shprehur Isaak.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here