Irina para një kohe është fotografuar për katalogun e ri të kostumeve të notit për një markë nga Majami, me emrin “Luli fama”, dhe ka pozuar e veshur me më shumë se 20 modele të kësaj marke.

E pyetur për mbajtjen e linjës së trupit të saj, ajo është përgjigjur duke u qeshur: “Kurrë nuk kam qenë në dietë. Mendoj se çdokush mundet të hajë çfarë të dojë dhe të ushtrojë për të qenë në formë, pa marrë parasysh se a shkon në palestër, noton, shëtit ose merret me ndonjë aktivitet tjetër”.

Irina ka shtuar se për të ushtrimet nuk janë obligim, por kënaqësi, dhe që pas ushtrimeve gjithmonë ndihet më pozitive.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here