Super modeli seksi dhe e fejuara e Kristjano Ronaldo, Irina Shaek është dukur seksi në reklamë për “Guess”.

Të jemi të realtë, Irina edhe të reklamoj bombone të çokollatës ato  do të ishin bonbonet më seksi në botë.

E bukura Irina tërheq edhe në xhinse, me çka njëkohësisht e zgjon fantazinë tek çdo mashkull.

Si çdo tjetër reklamë edhe kjo është treguar si shumë e suksesshme. Për këtë dëshmon edhe realizuesit e reklamës , fotografitë por edhe kritiku më i madh, publiku i cili i pëlqeu foto sesionin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here