Ira Asllani shokon me bukurinë dhe përmasat e saj truporeIra Asllani është një 12 vjeçare nga Prishtina, e cila edhe pse në moshë të re shokon me bukurinë dhe përmasat e saj trupore. Kjo është edhe arsyeja se pse Irës në këtë moshë i është dhënë mundësia që të bashkëpunoj më agjenci modelingu dhe të realizoj fotoshooting për kompani të mëdha vendore.

Fillimisht Ira ishte pjesë e agjencisë “Alban’s models group” që rezultoi të ishte një bashkëpunim i suksesshëm mes tyre.

Rrjeti i studiove të bukurisë “Passion” dhe shumë muzikantë kanë shprehur dëshirën që Ira të jetë pjesë projekteve të tyre.
“Kam bashkëpunuar me shumë këngëtarë në projektet e tyre muzikore dhe aktualisht bashkëpunoj me rrjetin e studiove të bukurisë “Passion”” ka thënë ajo për gazetën Zeri.

Ira edhe pse e re në moshë i ka të qarta synimet e saj, ajo dëshiron që në të ardhmen të ecë pistave të “Victoria’s Secret”.

Ira Asllani shokon me bukurinë dhe përmasat e saj trupore

“Dëshira ime sa i përket modelingut është që të ecë në pistat e Victoria’s Secret, kurse modelja ime e preferuar është Adriana Lima” tha e reja nga Prishtina. Ira aktualisht vijon mësimet në shkollën “Xhemail Mustafa” në Prishtinë, ku edhe për shkak të angazhimeve në modelin ajo ka thënë se është një nxënëse shumë e mirë dhe e disiplinuar./Zeri/

Njoftim: Gazeta ka marrë lejen e prindërve për intervistimin e Irës.

Ira Asllani shokon me bukurinë dhe përmasat e saj trupore

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here