Me ardhjen e Vitit të Ri kinez dhe Ditës së Shën Valentinit, Teatrit Kombëtar i Operës së Kinës së Madhe vë në skenë nga data 13 deri në datën 17 shkurt pjesën klasike “La Traviata” në Qendrën e Arteve në Pekin.

Ky është një version gjerman i operës së drejtuar nga Henning Brockhaus.

Në këtë sezon të ri do të interpretojnë muzikantë të njohur nga e gjithë bota, duke përfshirë baritonin Juan Pons dhe sopranon shqiptare, Inva Mula.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here