Një studim i ri ka arritur në përfundimin se femrat janë lidere më të mira sesa meshkujt. Studimi ka vlerësuar personalitetin dhe karakteristikat...
Një rrëfim ky në momentin e duhur. Tani Ledina Çelo nuk mund ta fshehë lumturinë për jetën e re në Gjermani dhe martesën...
Me një personalitet të konsoliduar televiziv ajo tashmë pas katër vitesh prezence është bërë fytyra më e dashur e të dielave pasdite. E thjeshtë...
Gjithçka mbi veten dhe familjen e tij tregon Zef Deda në këtë intervistë për ‘Summer Pages’ në Gazetën Shqiptare’. Si po i kaloni këto...
Kam marrë pjesë në disa festivale po jo të mëdha si “Celësi Muzikor” apo “Top Fest”, shpresoj në të ardhmen do të kem...
Nesër pasdite Bjordi dhe Adela do rikthehen në ekran si këngëtarë. Sipas informacioneve tona kënga është shumë e bukur, por me një tekst...