Nuk më pëlqen të dal shumë, më pëlqen të jem në shtëpi, me kitarrën time, me regjistrimet e mia, të eksperimentoj zërin tim."...
E bukur, seksi, joshëse dhe prej mbi 10 vjetësh një nga femrat më të mikluara të ekranit. Por, uragani Çiljeta nuk di të...
Sapo ulemi, ajo porosit çaj. Ishte ngjirur dhe zëri tingëllon vrazhdë, por kjo nuk të bie në sy për shkak të ëmbëlsisë që...
Gisele Bündchen, tregon për Rozë për karrierën e saj dhe për punën e saj si Ambasadore e Vullnetit të Mirë e OKB-së.Është folur...
Shkuam dhe e takuam në “ekspozitën e këpucëve”, që ajo ka vetëm pak kohë që e ka ngritur në një qëndër të kryeqytetit....
Afeksioni im për të deri në momentin që e takova mbetej tek sharmi dhe eleganca, që gjithmonë i ka dhuruar përmes karakteristikave të...