Genta Ismaili
Kënga është gjithçka për të. Në çdo moment të jetës, shoqëruese të përhershme ka vetëm muzikën. Shprehet se është ende single dhe pse...
Vajza të bukura me bikini në plazh dhe jetë nate. Këto janë ato çfarë shohim gjatë këtij sezoni veror, më shumë se çdo...
Duke njohur mirë këngëtarin Adrian Gaxha, pritet që me paraqitjet e tij të kërkohet më shumë vend, pasi i takon elitës së këngëtarëve...
Kënga “I/e dashuruar” në duet me këngëtaren Mirsa Kerçeli është një simbol për mua ashtu siç e ka një komb flamurin, sepse kjo...
Ne këtë fillim dhjetori ai do të shfaqet në premierën e filmit belg “Dossier K”, ku interpreton një nga rolet kryesore. Është i...
Ajo është një aktore dhe shkrimtare shqiptaro-amerikane. Shumica e njohin për rolin e Carmen Lopez në Sitcom, film me titull “George Lopez”. Masiela, fëmija...