“Sa më larg” është titulli i projektit të saj më të fundit në muzikë… Një klip që na kthen pas në kohë, në prezantimin...
Një studim i ri ka arritur në përfundimin se femrat janë lidere më të mira sesa meshkujt. Studimi ka vlerësuar personalitetin dhe karakteristikat...
Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media ka njoftuar se që nga dje kur ka filluar sensibilizimi rreth lojës vetëvrasëse “Balena e kaltër”, vetëm...
Ju e besoni që Ilda Bejleri aq seksi sa është, ka mbetur beqare prej shumë vitesh?! Po ç’thotë vetë bukuroshja e sportit shqiptar kur...