Një kontrast bardh e blu, që e fut në brendësinë e një pafundësie që në tërësi përmban një oqean ndjenje. Jo më larg...
Dikur të gjithë e njihnin si vajza e vogël që dëshironte të bëhej këngëtare. Ajo e realizoi këtë dëshirë dhe tani njihet si...
Flet modelisti, balerini, moderatori i emisionit “COCTAIL”, Klinton Zeqiraj. Një i ri që guxon dhe punon. Kudo që shkel do të lerë gjurmë. E...
Mariola është një këngëtare e afirmuar e muzikës shqiptare. Shumë aktive në jetën e natës, ku preformon “live” me zërin e saj melodioz. Këndon...
Është e shpejtë, energjike, kamera duhet të jetë në lartësinë e zhdërvjelltësisë së saj që ta kapë. Klaudia Pepa është prima balerinë në...
Ermalin e takojmë ne kafen e Universitetit ku studion, me një tufë leksionesh në dorë. Kam ngelur mbrapa, -thotë, kam 6 provime. Po...