Ronela Hajati tashmë e ka ndarë mendjen, nuk ka rrugë tjetër përveç muzikës. Këngëtarja 20 vjeçare tregon se pse në këtë konkurrim në...
Kush janë "TDS"? Ne jemi tre anëtarë: Shpend Hajredini - "MC Mix", Kastriot Rexhaj - "Dr.Mic" si dhe Ornat Shufta. "TDS" është shkurtesë...
Vajza të bukura me bikini në plazh dhe jetë nate. Këto janë ato çfarë shohim gjatë këtij sezoni veror, më shumë se çdo...
Pjesëmarrës në shumë festivale të zhvilluara në Tiranë dhe aktualisht garues në edicionin e shtatë të “Top Fest”. Ndërkohë ai po përgatitet që...
Me filmin "Inglourious basterds", dëbimi më i dhunshëm i nazistëve, regjisori i famshëm ka boshatisur të gjitha biletaritë e kinemave amerikane. Tani thotë:...
Genta Ismaili
Kënga është gjithçka për të. Në çdo moment të jetës, shoqëruese të përhershme ka vetëm muzikën. Shprehet se është ende single dhe pse...