Inis Gjoni, vajza e famshme e spektakleve ka hequr dorë përkohësisht nga ekrani, për t’iu përkushtuar një pasioni të hershëm që me kalimin e kohës është bërë shumë i rëndësishëm për të, sic është regjisura.
Inisi është diplomuar për regji teatri, por bukuroshja e skenës nuk është mjaftuar me kaq.
Për të përforcuar edhe më shumë idetë dhe dijet e saj në këtë fushë, Inisi i është nënshtruar studimeve master…
Sapo ka përfunduar provimet dhe aktualisht është duke përgatitur shfaqjen me të cilin do të mbrojë diplomën. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here