Inis Gjoni një mama me linja përfekte Inisi vjen me nje foto vërtetë shumë mbreslënëse me vajzën e saj ku ato janë të veshura me rroba banjo të njëjta dhe duken aq bukur.

Inis Gjoni ka kohë që është tërheq nga skena muzikore dhe ajo vazhdon në profesionin e saj si regjisore.

Inisi në çdo patraqitje të saj vije shumë e freskët dhe me plot shije.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here