Në Teatrin Kombëtar shumë shpejt do të shfaqet në skenë komedia “Salla e banjos” me regji të Inis Gjoni.

Prej ditësh kanë filluar provat dhe aktoret janë shumë të përkushtuara për të dhënë më të mirën.

Vetë Inisi tregon për “Bluetooth” se tashmë angazhimi që mbyll ditë-netët e saj mban vetëm këtë emër. Madje ajo me shaka na thotë se “më zë gjumi duke menduar për Lulunë”, personazhin kryesor të komedisë.

Pjesë e kësaj komedie veç aktoreve të reja por të suksesshme do të jetë edhe ikona e komedisë, Hajrie Rondo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here