I ka thënë ‘po’ propozimit që i ka bërë për martesë, njeriut të cilin pavarësisht rrethanave, nuk e tradhtoi për asnjë moment.

Në prani të të afërmve të tij, por edhe të Inisit, Arjan Selimi i ka kërkuar bukuroshes së ekranit që të bëhet gruaja e jetës së tij. Në fillim kjo kërkesë është refuzuar, mungonte unaza me të cilën Inisi e kishte imagjinuar gjithnjë këtë moment…

Por ende pa e përfunduar ankesën, vjen puthja e Arjanit, nga ku del edhe unaza e shkëlqyeshme. Gjatë gjithë kohës Arjani kishte vështirësi në të folur, por ky fakt nuk i ra shumë në sy Inisit dhe ajo e kuptoi vendndodhjen e unazës, vetëm pasi mori puthjen…

E pas kësaj skene ju besojmë se e i m a g j i n o n i përgjigjen…”Po, po”, i ka thënë Inisi propozimit për martesë nga i dashuri i jetës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here