Eleganca e saj bie në sy nga hera në herë. Në fakt, prezantuesja Inis Gjoni kujdeset jo pak për këtë pjesë, gjë që duket edhe në foto.
Ndërkaq, Inisi është një ndjekëse tradicionale e eventeve të modës në kryeqytet.
Nuk kishte si të mungonte edhe gjatë ‘Javës së modës’ në kryeqytet, ku është e veshur me një sarafan ngjyrë pana mjaft të këndshëm.
Me siguri që ajo jo vetëm ka shijuar sfilatat, por edhe i ka vënë syrin ndonjë veshje të prezantuar nga stilistë shqiptarë dhe ata të huaj për veten e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here