ingridisinaniseldiNë këtë foto, këngëtarja Ingrit Gjoni është futur në mes të dyshes së suksesshme të muzikës, për t’i përçarë ata e për të na sjellë një imazh ndryshe, sepse në shumicën e rasteve Sinani dhe Seldi shfaqen bashkë në publik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here