Nuk është e para dhe as nuk do të jetë e fundit, pasi tashmë të gjithë femrat e shou-bizit shqiptar kanë vendosur që të mos rrinë rehat, edhe kur janë shtatzënë.

Megjithëse këngëtarja që e ka radhën është Ingrid Gjoni, që dikur e mohonte me bindje këtë lajm se nuk ishte shtatzënë, tashmë ajo s’e ka problem të reklamojë barkun e saj, për një revistë të njohur në Tiranë.

Shumë kureshtarë jemi se si do ta përjetojë fëmija i saj, kur të rritet e kur ta shohë këtë foto në internet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here