Ka dalë për jetë nate dhe me sa dimë ne, ka shoqëruar shoqen e saj Çiljeta në një punë që kishte.

Natën vonë, në pub, të gjithë kërcenin e pinin, ndërsa Ingrid Gjoni nuk e ka hequr telefonin nga dora.

Për sa morëm vesh kjo është nga daljet e saj të rralla pa Gentin, të dashurin e saj, e mbase e ka mbajtur në kontakt, ndërsa ka mësuar reciprokisht edhe vendndodhjen e tij. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here