Ka rifilluar menjëherë aktivitetin e saj normal të koncerteve dhe angazhimeve artistike pas lindjes së djalit, ndërkohë që po përgatitet të marrë pjesë te “Kënga Magjike”.

Por nuk e kishim parë aq shumë në jetën e natës.

Paparaci ynë e gjeti fundjavën e kaluar Ingridin në një nga pubet e Tiranës në shoqërinë e miqve të saj duke u argëtuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here