iEdhe pse udhëton pjesën më të madhe të kohës, nuk harron të hapë internetin kudo që ndodhet për të mësuar të rejat më të fundit sidomos nga politika.

Ingridi tregon se është shumë e pasionuar pas saj dhe familjarisht janë të djathtë.

Ajo rrëfen se gjithmonë ka votuar për Partinë Demokratike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here