Në këtë verë të nxehtë Ingrid Gjoni preferon dhe jetën e natës që të ofron qyteti bregdetar i Vlorës.

Bluetooth boton foto ku këngëtarja është e ulur pranë banakut të një prej pubeve të natës. Fustani i zi dekolte dhe tepër i shkurtër tregon se këngëtarja është në formë të mirë fizike.

Ingridi është parë nën shoqërinë e gazetares Paloma, ndërsa ka munguar i dashuri i saj, i cili ka shoqëruar këngëtaren në aktivitetet e kohëve të fundit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here