Ingrid Gjoni, këngëtarja që tashmë ka plot e plot fansa ka vendosur të bëj një ndryshim në fytyrën e saj, ndryshim ky që u kap menjëherë nga vëzhguesit tanë të imtësishëm.

Edhe pse ka një fytyrë të rregullt, madje simpatike, duket se për vajzën çalonte pjesa e buzëve, të cilat i donte më të plota.

E Ingridi njihet për´kokëfortësi, në sensin që kur e mendon një gjë e bën shpejt´realitet. Këtë bëri dhe me fytyrën e saj. E shfaqur në një emision televiziv, buzët e këngëtares na ranë menjëherë në sy që ishin më të fryra dhe kur bëmë krahasimin me fotot e mëparshme kuptuam se kishim të drejtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here