Të shkosh në spital mund të jetë një përvojë stresuese, por ky infermier mund të sigurojë një mikëpritje zbavitëse.

Fran Suarez punon në një spital në Madrid, Spanjë dhe është i shkëlqyer në punën e tij. Fotot e tij në rrjetet sociale i kanë bërë të gjitha vajzat që të kthejnë kokën pas.

Ai është model dhe balerin me kohë të pjesshme, që ka arritur 50 mijë ndjekës në Instagram.

Ylli i rrjeteve sociale ka shpërndarë foto në repart gjatë turnit të natës, ku vërteton se është i gatshëm që të punojë më shumë për pacientët e tij.14 15 16 17 18

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here