E kishte lexuar skenarin dhe i kishte pëlqyer ngjyrimi që reflekton ambienti kosovar. Kishte duruar shtatë muaj duke imagjinuar vendin në të cilin ajo...
Ka filluar të shfaqet në kinematë Amerikane filmi që tregon jetën dhe vemrpimtarinë e Nënë Terezës, e cila është e njohur në botë...
Ashton Kutcher është emëruar si aktori më i paguar televiziv në SHBA, pas fitimeve 700.000 $ për çdo episod të serialit “Two and...
Aktorët e njohur filmit "Nëntë" ne nje program televiziv. Aktorët qe ishin te pranishem ne CNN ishte aktoria e njohur Nicole Kindman, Penelope Cruz,...
“Fast and Furious 7” ka thyer parashikimet, duke u renditur si ndër filmat më me shumë fitime, por edhe makinat të cilat kanë...
Vëllezërit J.R. dhe Bobby Ewing në vazhdimet e reja të serialit për kaubojt e naftës do të vazhdojnë luftën për pasuri të cilën...