Anthony Hopkins ka udhëhequr arkën filmike në Amerikën Veriore me trilerin “The Rite”. Filmi ka grumbulluar gjithsej 15 milionë dollarë nga shitja...
Filmi për heroin e qytetit të Gotamit, “The Dark Knight Rises”, në regji të Kristofer Nolan, duket se do të jetë i fundit...
Filmi “Shutter Island” ka thyer rekordin e shitjeve këtë fundjavë në vlerën e 22 milionë dollarëve. Ndërsa filmi “Cop Out”, me aktor kryesor...
Theron mund të interpretojë një shkrimtare në filmin e ri të dyshes Jason Reitman-Diablo Cody. Filmi do të titullohet “Young Adult” ...
Trillimi bëhet realitet dhe frymëzon fantazinë e hajdutëve! Kështu ka ndodhur në Nju Jork, ku një grup prej pesë hajdutësh ka grabitur banka,...
Filmat “Crazy Heart” dhe “Avatar” ishin në mesin e fituesve të mëdhenj në ndarjen e 67-të vjetore të çmimeve Golden Globe Awards që...