Imogen ThomasVajza e saj është vetëm 10 javëshe por Imogen Thomas e ka vendosur ta bëjë të famshme njësoj si veten. Ariana Siena siç e shikoni ndodhet në duart e saj ndërsa merrnin pjesë në një festë të organizuar nga Tatiana Hair Extensions mbrëmjen e kaluar në Londër. 31 vjeçarja në mënyrë të vazhdueshme ka qenë e pasqyruar në mediat rozë përpara dhe gjatë shtatzënisë së saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here