Enrique Iglesias ka dalë me një plan të pacipë për të mbajtur veten në krye të klasifikimeve muzikore.

Këngëtari i famshëm ka thënë se nuk ndihet fajtor për promovimin e vetes.Unë blej këngët e mia kur është e nevojshme.

Nëse ka një votim për këngëtarin tuaj të preferuar, unë do të shkoja atje dhe do të votoja veten” ka thënë Enrique Iglesias.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here