Heroi i telenovelës turke “Sylejmani i madhërishëm” Halit Ergenç është vjedhur në Slloveni në kohën kur po përgatitej të paguante një dhuratë për gruan e tij, aktoren Berguzar Korel, me të cilën ka luajtur më parë në telenovelën “Binbir Gece” e njohur si Sheherzadja.

Ergenç u ka thënë medieve sllovene se ai ka qenë në një parfumeri në kryeqytetin Lublanë dhe kur ai deshi të paguante dhuratën një person i ka kapur portofolin dhe ka ikur.

“Kam vrapuar pas tij, por skam mundur ta kapë “ ka thënë Sulltani i cili tani ka mbetur pa kredit kartelë dhe dokumente të tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here