Stacy Keibler i pëlqen meshkujt të cilët kujdesen për veten e tyre. Ish mundësja profesioniste dhe tani modele e njohurr, e cila momentalisht është në romancë me aktorin George Clooney, nuk është një fanse e muskujve të fryrë dhe i konsideron muskujt mesatarë shumë seksi.

“Nuk më tërheqin meshkujt me muskuj të mëdhenj. Mendoj se kjo është paksa e tepruar.

Më pëlqejnë ata me muskuj më të vegjël. Dikush i cili kujdeset për veten brenda dhe jashtë”, është shprehur ajo, për të shtuar se mënyra më e mirë për ta pushtuar atë, është që t’i bëjë komplimente të mira.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here