‘I thashë asaj’ së shpejti nga Yll Limani Yll Limani gjatë gjithë kohës është në studio. Këtë vit, ai do të sjell gjithsej gjashtë projekte e i pari nga këto është pothuajse gati për publikim.

Bëhet fjalë për një këngë të qetë jo me shumë ritëm dhe titullohet ‘I Thashë Asaj’, transmeton gazeta Kosova Sot.

Ky projekt do të vizualizohet edhe me klip nga produksioni ‘Imagine Films’ dhe pritet të lançohet gjatë këtij muaji.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here